M E G H Í V Ó
Tarjáni Gyermektábor - Salgótarján, Tó strand

2013. augusztus 3-11.

Napi programok:

Meditáció, reggeli torna, majd reggeli. Délelőtt a spirituális fejlődést segítő előadások és másfélórás meditáció, majd ebéd. Kora délután különböző fakultatív programok közül lehet választani: vegetáriánus főzőcske, kirándulás, sportvetélkedők. 16-18 óra között beszélgetés spirituális témákról, kérdés-felelet a délelőtt elhangzott témákról, majd egyórás közös meditáció. Este vacsora, satsang és fél óra meditáció. Az esti satsangokon sok új dvd-t mutatunk be. Augusztus 4-én ünnepeljük meg a Mesterek napját.

Külföldi és hazai előadókkal a következő fő témaköröket dolgozzuk fel:

A felnőttek spirituális fejlődése mellett különös figyelmet fordítunk a gyerekekre. Részükre három korcsoportban tartunk foglalkozásokat. A 6-10 és a 11-14 éveseknek lesz meseolvasás, játék, vetélkedők. A 15-18 éveseknek beszélgetések az őket leginkább foglalkoztató kérdésekről. A nagyon kedvelt kézműves foglalkozásokat is megszervezzük korcsoportonként.

Táborozásunk alatt nagyon sok lehetőség lesz az önzetlen szolgálatra, amelynek hatalmas spirituális értéke van, és nagy segítséget jelent mindannyiunknak. A táborban csak laktovegetáriánus ételeket fogyasztunk. A tábor a kiemelkedő jelentőségű a spirituális fejlődésünk és a közösség összetartozásának erősítése szempontjából. Éljünk vele!

Szálláslehetőségek

A tábor tervezett költsége

felnőttgyerek
   6-18 éves0-6 éves
Szálloda + étkezés 38.000 38.000 38.000
Faház, kőház + étkezés 25.000 13.000 0
Faház, kőház + étkezés – napi 4.000 2.000 0
Sátor + étkezés 20.000 10.000 0
Sátor + étkezés – napi 3.500 2.000 0
Csak szállás napi 2.500 1.000 0
Csak étkezés napi 2.000 1.000 0

Jelentkezési határidő: június 30.

Jelentkezés: Juhász Lajosnál; Telefon: (30)475-15-54;
e-mail: julapa@freemail.hu; postai cím: 1155 Budapest, Rákos út 102. V/31.

A jelentkezéskor a következő adatok megadását kérjük: a jelentkező neve, lakhelye elérhetősége (telefon, e-mail, postai cím). Ha 18 év alatti, akkor az életkorát is. A táborozás tervezett költségét a helyszínen, érkezéskor adjuk össze.

Minden adományt köszönettel fogadunk.

Az SKRM számlaszáma: OTP 11734004-20430863

SZERETTEL VÁRUNK!